Letöltés - Leblanc – Díszkivilágítás és fénydekoráció

Ezen az oldalon aktuális katalógusaink találhatóak meg, letölthető PDF formátumban. Helyezkedjen kényelembe és lapozza át kiadványainkat. Katalógusainkban komplex megoldásokat kínálunk és fényképeken mutatjuk be termékeink használatát.

Raktáron lévő termékeinket kiárusítjuk, akár 70%-os árkedvezménnyel. Töltse le Fénydekorációs Ajánlataink című kiadványunkat és válogasson azonnal szállítható dekorációinkból.
Alaptermékeink, a LED fényfüzérek, fényfüggönyök és jégcsapfüggönyök kiemelt szerepet kapnak akciós katalógusunkban, az idei adventi szezonra 15-50%-os árkedvezménnyel kínáljuk , igen széles színválasztékban.
A köztéri, utcai oszlopdíszeket és átfeszítéseket, ECODECOR fénydekorációs motívumainkat tervezőink kreativitása és innovatív gondolkodása  alkotta meg. A különleges formának és az alumíniumváznak köszönhetően számtalan elhelyezési lehetőséget kínálnak, sokféle variációs lehetőséggel. Ezeket a termékeket 30-50% kedvezménnyel kínáljuk ebben a szezonban.

További felmerülő kérdés, látványterv és konkrét ajánlat készítése esetén kérjük forduljon munkatársainkhoz bizalommal az info@groupe-leblanc.hu e-mail-címen vagy a +36 20 230 6886 telefonszámon.

Fényfüzér, fényfüggöny, jégcsap és fénykábel
akciós katalógus
4 oldal (3 Mb) A katalógushoz tartozó Árlista letölthető itt.
Raktáron lévő fénydekorációk, 70-50-30% kedvezménnyel,
19 oldal (3 Mb) A katalógushoz tartozó  Árlistánkat kérje e-mailen!
Ünnepi fénydekoráció katalógus – ECODECOR termékek 30-50% kedvezménnyel,
akciós árakkal,
oszlopdíszek, átfeszítések
12 oldal (3,5 Mb)

 “Klasszikus karácsony”
kandelábermotívumok és 3D fényszobrok
12 oldal (1 Mb) A katalógushoz tartozó Árlistánkat kérje e-mailen!
Teljes 2017. évi
fénydekorációs katalógus, angol nyelven,
390 oldal (265 Mb)
A manók műhelye Holdfényben… Szellő…
Fénydekorációs katalógus A manók műhelye Holdfényben... Szellő
Megrendelőlap